Sacha's Blafferie - hondenuitlaatservice dag en vakantieoppas hondentrimster
 
 
 
Ik ben Sacha (37) en ik woon samen met Rob (39). Ik heb 2 dochters van 10 en 15 jaar, die stapel zijn op dieren.

We hebben zelf twee Jackrussels; een teefje genaamd Missy van 7 jaar en een (ex)reu Lucky van 13 jaar. Verder hebben we twee malle katers Eminem en Bobbi. Verder verzorg ik een lieve Draver merrie Nifty van een vriendin die een kleinschalige ponyclub rund, waar ik ook heel veel vrijwilligerswerk doe. Ook mijn jongste dochter is hier kind aan huis.

We wonen in Amsterdam-Noord in een bescheiden twee onder 1 kap woning met ruime tuin. In de directe omgeving diverse ruime losloopgebieden en we gaan ook regelmatig met de hondjes en de kids naar de Gaasperplas (lekker zwemmen bij het hondenstrandje).

Sinds novembet 2009 heb ik een uitlaatservice overgenomen en ben nu fultime (en vaak meer) met de honden bezig.
Ik wil mij als uitlaatservice onderscheiden door een volledig verzorgingspakket aan te bieden. Honden kunnen door mij niet alleen worden uitgelaten, maar ook de hele dag bij mij blijven (bijvoorbeeld tijdens een dagje weg) of voor korte of langere tijd bij mij logeren (weekendje weg, vakantie of bijv. ziekenhuisopname). Tevens is het mogelijk om u hond bij mij te laten trimmen. Voordeel voor de hond dat ie door een bekend persoon verzorgd of getrimd wordt.

Honden in de dagopvang of logeerhonden verblijven tussen mijn eigen honden thuis en gaan overdag mee met de uitlaatservice. Ze verblijven dus niet in hokken of kennels.

Mocht u meer informatie willen over onze diensten, neemt u dan gerust contact met mij op.

Neemt u voor een indruk van wat de honden bij ons allemaal meemaken een kijkje in het fotoboek.

Groetjes,

Sacha
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint